Top bar Logo
Landgoed De Hellendoornse Berg
Haarle (OV)

Parkinformatie Plattegronden Situatietekening Prijslijst bestaande bouw

Landgoed De Hellendoornse Berg - Haarle (OV)

Toplocatie! Op de schitterende bosrijke Sallandse Heuvelrug zijn de sfeervolle buitenhuizen van Landgoed De Hellendoornse Berg gerealiseerd. Een droom van een locatie, zowel wat betreft natuurschoon als toeristische mogelijkheden.

De kenmerken in het kort:

  • 200 karakteristieke recreatiewoningen;
  • gerealiseerd aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug;
  • gelegen op steenworp afstand van Avonturen Park Hellendoorn;
  • vakantiewoningen voor 4-, 6-, 8- en 12-personen in diverse uitvoeringen;
  • veelzijdige parkvoorzieningen met onder meer een overdekt zwembad;
  • gehele park is rookvrij;
  • gratis wifi in alle accommodaties.
Parkvoorzieningen

Op het park zijn zeer veelzijdige parkfaciliteiten gerealiseerd met o.a.: receptie, fraai overdekt zwembad met groot kinderbad, verschillende restaurants, supermarkt annex kadoshop, overdekt speelparadijs, tennisbaan, bowlingbanen etc. Op loopafstand vindt u het Avonturenpark Hellendoorn.

Verhuur en/of eigen gebruik

De buitenhuizen kunnen worden aangewend voor verhuur of voor recreatief eigen gebruik in combinatie met verhuur. Ook compleet eigen gebruik, op recreatieve basis, is mogelijk. Desgewenst kan de woning een gedeelte van het jaar verhuurd worden, als u er zelf geen gebruik van wenst te maken. De verhuur van de buitenhuizen wordt op professionele wijze verzorgd door Landal GreenParks.

Meer inlichtingen en verkoop

Neemt u voor informatie contact op met Residentia projectmakelaars, tel. 0548 - 53 87 50.

Terug naar het overzicht

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

 

 

 

Brochure aanvragen
Brochure downloaden
Plan hier uw bezichtiging

Parkadres

Landgoed De Hellendoornse Berg
Tunnelweg 7f
7448 RV Haarle (gem. Hellendoorn)

Verhuur via

logo – Landal GreenParks

Woningtypes en plattegronden

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg – Sfeerfoto 1
Steeger Hoes 4-persoons

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken en zeer royale bergruimte; van buitenaf toegankelijk: meterkast, CV ruimte. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer en berging.

Bekijk de plattegrond
Steeger Hoes 4-persoons kinderbungalow
Steeger Hoes 4-persoons kinderbungalow

Deze woningen zijn geheel op de kinderen afgestemd met onder meer extra speelgoed, trampoline in de tuin en in de badkamer een speciale kinderwastafel en kindertoilet. De plattegrond is identiek aan een 4-persoons comfort waarbij het vertrek op de begane grond als speelkamer is ingericht.

Bekijk de plattegrond
Landgoed De Hellendoornse Berg 132
Steeger Hoes 4-persoons luxe

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, luxe kamer met sauna en zonnebank, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte; verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

Bekijk de plattegrond
Landgoed De Hellendoornse Berg 132
Steeger Hoes 6-persoons

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte; verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

Bekijk de plattegrond
Buitenhuis 55, type Spiekink 4-persoons Kinder 10
Steeger Hoes 6-persoons kinderbungalow

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte; verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Deze woningen zijn geheel op de kinderen afgestemd met onder meer extra speelgoed, trampoline in de tuin en in de badkamer een speciale kinderwastafel en kindertoilet.

Bekijk de plattegrond
Landgoed De Hellendoornse Berg 46
Steeger Hoes 8-persoons / 6-persoons luxe

Begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, woonkamer met open keuken. Van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2 persoons slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel, berging. Bij de variant 6-persoons luxe is één van de slaapkamers beneden ingericht als luxe vertrek met o.m. sauna en zonnebank.

Bekijk de plattegrond
Hoes Bentheim 4-persoons
Hoes Bentheim 4-persoons

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, zeer royale woonkamer met o.m. schuif/kiep-deur en open keuken; sfeervolle veranda; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, bergruimte of een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bekijk de plattegrond
Notariswoning 4-persoons luxe
Notariswoning 4-persoons luxe

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, royale luxe vertrek met sauna en zonnebank, badkamer met ligbad, douche en wastafel, woonkamer met open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, CV ruimte. Bij de 4-persoons luxe is de slaapkamer beneden ingericht als luxe vertrek met o.m. sauna.

Bekijk de plattegrond
Notariswoning 4-persoons kinderbungalow
Notariswoning 4-persoons kinderbungalow

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, royale speelkamer, badkamer met douche en kinderwastafel en kindertoilet, woonkamer met open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, CV ruimte. Deze woningen zijn geheel op de kinderen afgestemd met onder meer extra speelgoed, trampoline in de tuin en speciale kinderbadkamer met wastafel geïntegreerd in een paddestoelvorm.

Bekijk de plattegrond
Notariswoning 6-persoons
Notariswoning 6-persoons

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, royale 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, woonkamer met open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, CV ruimte. Smaakvolle, statige woning; rijk aan detailleringen.

Bekijk de plattegrond
Familieboerderij 12-persoons
Familieboerderij 12-persoons

Indeling begane grond: ruime entree, toilet, 2-pers. slaapkamer met badkamer (geschikt voor mindervaliden), 2-pers. slaapkamer eveneens met badkamer, zeer royale woonkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Verdieping: vier maal een 2-pers. slaapkamer allemaal voorzien van een eigen badkamer. De badkamers hebben elk een toilet, douche en wastafel. Op de overloop is een vlizotrap naar de zolder.

Bekijk de plattegrond