Landgoed De Hellendoornse Berg - Haarle (OV)

Toplocatie op de Sallandse Heuvelrug


Op de schitterende bosrijke Sallandse Heuvelrug zijn de sfeervolle buitenhuizen van Landgoed De Hellendoornse Berg gerealiseerd. Een droom van een locatie, zowel wat betreft natuurschoon als toeristische mogelijkheden.


Parkvoorzieningen

Op het park zijn zeer veelzijdige parkfaciliteiten gerealiseerd met o.a.: receptie, fraai overdekt zwembad met groot kinderbad, verschillende restaurants, supermarkt annex kadoshop, overdekt speelparadijs, tennisbaan, bowlingbanen etc. Op loopafstand vindt u het Avonturenpark Hellendoorn.

                                                                 

Verhuur en/of eigen gebruik

De buitenhuizen kunnen worden aangewend voor verhuur of voor recreatief eigen gebruik in combinatie met verhuur. Ook compleet eigen gebruik, op recreatieve basis, is mogelijk. Desgewenst kan de woning een gedeelte van het jaar verhuurd worden, als u er zelf geen gebruik van wenst te maken. De verhuur van de buitenhuizen wordt op professionele wijze verzorgd door Landal GreenParks.

Meer inlichtingen en verkoop

Neemt u voor informatie contact op met Residentia projectmakelaars, tel. 0548 - 53 87 50.

Parkadres Landgoed De Hellendoornse Berg
Tunnelweg 7f
7448 RV Haarle (gem. Hellendoorn)
Verhuur via
 • Steeger Hoes 4-persoons

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken en zeer royale bergruimte; van buitenaf toegankelijk: meterkast, CV ruimte. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer en berging.

  download de plattegrond »
 • Steeger Hoes 4-persoons kinderbungalow

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken en zeer royale speelkamer; van buitenaf toegankelijk: meterkast, CV ruimte. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer en berging met wasmachine en -droger. Deze woningen zijn geheel op de kinderen afgestemd met onder meer extra speelgoed, trampoline in de tuin en in de badkamer een speciale kinderwastafel en kindertoilet. De plattegrond is identiek aan een 4-persoons comfort waarbij het vertrek op de begane grond als speelkamer is ingericht.

  download de plattegrond »
 • Steeger Hoes 6-persoons / 4-persoons luxe

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte; verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Bij de variant 4-persoons luxe is de slaapkamer begane grond ingericht als luxe vertrek met o.m. sauna en zonnebank.

  download de plattegrond »
 • Steeger Hoes 6-persoons kinderbungalow

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte; verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Deze woningen zijn geheel op de kinderen afgestemd met onder meer extra speelgoed, trampoline in de tuin en in de badkamer een speciale kinderwastafel en kindertoilet.

  download de plattegrond »
 • Steeger Hoes 8-persoons / 6-persoons luxe

  Begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, woonkamer met open keuken. Van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2 persoons slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel, berging. Bij de variant 6-persoons luxe is één van de slaapkamers beneden ingericht als luxe vertrek met o.m. sauna en zonnebank.

  download de plattegrond »
 • Hoes Bentheim 4-persoons

  Begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, zeer royale woonkamer met open keuken. Van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, berging of een badkamer met douche, toilet en wastafel.

  download de plattegrond »
 • Notariswoning 4-persoons luxe

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, royale luxe vertrek met sauna en zonnebank, badkamer met ligbad, douche en wastafel, woonkamer met open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, CV ruimte. Bij de 4-persoons luxe is de slaapkamer beneden ingericht als luxe vertrek met o.m. sauna.

  download de plattegrond »
 • Notariswoning 4-persoons kinderbungalow

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, royale speelkamer, badkamer met douche en kinderwastafel en kindertoilet, woonkamer met open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, CV ruimte. Deze woningen zijn geheel op de kinderen afgestemd met onder meer extra speelgoed, trampoline in de tuin en speciale kinderbadkamer met wastafel geïntegreerd in een paddestoelvorm.

  download de plattegrond »
 • Notariswoning 6-persoons

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, royale 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, woonkamer met open keuken; van buitenaf toegankelijk: meterkast. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, CV ruimte. Smaakvolle, statige woning; rijk aan detailleringen.

  download de plattegrond »
 • Familieboerderij 12-persoons

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, 2-pers. slaapkamer met badkamer (geschikt voor mindervaliden), 2-pers. slaapkamer eveneens met badkamer, zeer royale woonkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Verdieping: vier maal een 2-pers. slaapkamer allemaal voorzien van een eigen badkamer. De badkamers hebben elk een toilet, douche en wastafel. Op de overloop is een vlizotrap naar de zolder.

  download de plattegrond »
 • Afwijkingen bij de indeling, beschrijving, afbeeldingen en plattegronden zijn mogelijk.
Onderstaande woningen worden standaard per type oplopend in prijs getoond.
 • Buitenhuis 26, type Steeger Hoes

  Begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, woonkamer met open keuken. Van buitenaf toegankelijk: meterkast en CV ruimte. 1e verdieping: overloop, 2 maal een 2 persoons slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel, berging. Het inventarispakket wordt bij verkoop vervangen voor rekening van verkoper.

  Aantal personen: 8-persoons
  Bouwjaar: ca. 2007
  Kavelgrootte: ca. 866 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 189.000,- k.k. Over de inventaris (€ 12.000,-) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 46, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 699 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 149.000,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 47, type Spiekink Luxe

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, woonkamer met openslaande tuindeuren naar fraai overdekt terras aan de voorzijde, open keuken, luxe vertrek met sauna en zonnebank; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer en berging. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket. Referentiefoto's

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 470 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 145.000,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,-) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 50, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket (referentiefoto's).

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 508 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 143.000,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 55, type Spiekink kinder

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale speelkamer, woonkamer met open keuken; fraai halfoverdekt hardhouten terras aan de voorzijde; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, berging. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket (referentiefoto's).

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2005
  Kavelgrootte: ca. 565 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 165.000,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,-) is BTW verschuldigd. De woning is uitgerust met een zeer compleet kinderpakket en extra voorzieningen, w.o. een wasmachine en wasdroger.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 63, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 292 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 137.500,- k.k. Over de inventaris (€ 5.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 81, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 450 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 143.000,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 84, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 431 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 143.000,- k.k. Over de inventaris (€ 5.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 87, type Steeger Hoes luxe

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken, luxe vertrek met sauna en zonnebank, van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket.

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 380 m²
  Koopsom: VERKOCHT
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 88, type Hoes Bentheim

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, zeer royale woonkamer met o.m. schuif/kiep-deur en open keuken; sfeervolle veranda; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket.

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 356 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 135.000,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 99, Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 316 m²
  Koopsom: VERKOCHT
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 118, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket (referentiefoto's).

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 395 m²
  Koopsom: VERKOCHT
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 131, type Steeger Hoes luxe

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken, luxe vertrek met sauna en zonnebank; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 352 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 160.000,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 132, type Steeger Hoes luxe

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken, luxe vertrek met sauna en zonnebank; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 383 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 150.000,- k.k. Over de inventaris (€ 7.500,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 136, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, woonkamer met openslaande tuindeuren, open keuken en zeer royale bergruimte; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer en berging. Prijs is incl. nieuw inventarispakket (referentiefoto's).

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 420 m²
  Koopsom: VERKOCHT
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 138, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 294 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 129.500,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,-) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 140, type Hoes Bentheim

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, zeer royale woonkamer met o.m. schuif/kiep-deur en open keuken; sfeervolle veranda; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 300 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 124.500,- k.k. Over de inventaris (€ 5.000,-) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 145, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 289 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 129.500,- k.k. Over de inventaris (€ 5.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 162, type Steeger Hoes

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, royale 2-persoons slaapkamer, woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. De woning is voorzien van een nieuw inventarispakket (referentiefoto's).

  Aantal personen: 6-persoons
  Bouwjaar: ca. 2007
  Kavelgrootte: ca. 317 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris € 124.500,- k.k. Over de inventaris (€ 10.000,--) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 167, type Notariswoning kinder

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, kinderspeelvertrek met badkamer met kindertoilet, douche en wastafel, woonkamer met open keuken; van buitenaf toegankelijke meterkast. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, CV ruimte. Smaakvolle, statige woning; rijk aan detailleringen.

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 297 m²
  Koopsom: VERKOCHT
  Reageer op dit object»
 • Buitenhuis 186, type Hoes Bentheim

  Indeling begane grond: ruime entree, toilet, badkamer met ligbad, zeer royale woonkamer met o.m. schuif/kiep-deur en open keuken; sfeervolle veranda; van buitenaf toegankelijke meterkast en CV ruimte. Verdieping: overloop, 2 maal een 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

  Aantal personen: 4-persoons
  Bouwjaar: ca. 2006
  Kavelgrootte: ca. 395 m²
  Koopsom: incl. kavel en inventaris: € 124.500,- k.k. Over de inventaris (€ 5.000,-) is BTW verschuldigd.
  Reageer op dit object»
** (a) Vermelde koopsom exclusief 21% BTW is gebaseerd op volledige verhuur met indiening van een gezamenlijk BTW optie verzoek, waarbij de BTW over de als roerende zaken aangemerkte bedragen verschuldigd is bij het notarieel transport. De BTW is in principe terugvorderbaar.
(b) Indien het buitenhuis ook voor eigen gebruik (> 10% per jaar) wordt aangewend, of indien koper geen gebruik wenst te maken van de BTW optie, dan geldt deze koopsom.

De buitenhuizen worden verhuurd door Landal GreenParks.

Afwijkingen bij de indeling, beschrijving, afbeeldingen en plattegronden zijn mogelijk.

Het bovenstaande is geheel vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor verkoop en inlichtingen:
Residentia projectmakelaars
Rozengaarde 69
7461 DA Rijssen
Tel. 0548 - 538 750
www.residentia.nl
info@residentia.nl

Parkadres:
Landgoed De Hellendoornse Berg
Tunnelweg 7f
7448 RV  Haarle (gem. Hellendoorn)
Terug naar overzicht »

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

Brochure aanvragen» Brochure downloaden»
Heeft u een vraag?

Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl

Deel dit »