Heeft u een vraag?
Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl
 
   
 

Landal Sluftervallei - Texel (N.H.)

Landal Sluftervallei; één van de populairste vakantieparken binnen Landal GreenParks.

Park
informatie
Woningtypes en plattegronden Prijslijst Situatietekening Download
brochure
Andere
projecten
Brochure aanvraag  
Landal Sluftervallei - Texel (N.H.)
Landal Sluftervallei - Texel (N.H.)
Landal Sluftervallei - Texel (N.H.)
VERKOCHT! Momenteel is er geen aanbod, u kunt zich wel inschrijven als geïnteresseerde voor dit project. Er is namelijk geregeld nieuw aanbod.

Profiteer nu: 15 jaar vast rendement van 5% excl. BTW per jaar gegarandeerd door Landal GreenParks!


Sluftervallei is één van de populairste vakantieparken binnen Landal GreenParks
Het park is gelegen aan de noordkant van Texel, nabij De Cocksdorp. Landal Sluftervallei heeft uitstekende centrumfaciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, aantrekkelijke horecavoorzieningen, bowlingbanen, sport- en spelfaciliteiten, parkshop en een wasserette. Het park ligt dichtbij Golfbaan De Texelse.

Investeringskans
De nieuwbouw bestaat uit 65 recreatiewoningen. Er is nog één 10-persoons recreatiewoning! De recreatiewoningen zijn sfeervol en compleet ingericht en turnkey opgeleverd. Bovendien worden deze uitermate luxe uitgevoerd: het  Landal kwaliteitslabel  ‘luxe’ of 'extra luxe' is namelijk van toepassing. Kortom: alle recreatiewoningen worden voorzien van fraai sanitair, moderne keuken, sauna met zonnehemel. Een aantal 4-, 6-, en 8-persoons recreatiewoningen heeft zelfs het Landal kwaliteitslabel ‘extra luxe’! Deze worden ook nog voorzien van een wasmachine, wasdroger, whirlpool en/of wellnessdouche.

Rendement en eigen gebruik
De recreatiewoningen worden verhuurgereed aangeboden, inclusief de luxueuze inventaris. U geniet direct na betaling van een mooi rendement. U heeft tevens de mogelijkheid om enkele weken per jaar de recreatiewoning zelf te gebruiken (vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden).

Landal GreenParks garandeert een netto huuropbrengst (rendement) over de koopsom v.o.n. excl. BTW van 5% excl. BTW per jaar tot en met maar liefst 31 december 2028!

De voordelen op een rij:
- prachtige recreatiewoningen op een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland;
- langdurige netto huurgarantie door Landal GreenParks;

- de huur ontvangt u evenredig verdeeld in kwartalen achteraf;
- gedurende de rendementsperiode zijn de exploitatiekosten voor rekening van Landal GreenParks;
- er is sprake van verplichte verhuur waarbij u geen omkijken heeft naar de exploitatie van uw bezit.

Koopsommen
Koopsom € 370.000,- excl. BTW v.o.n. incl. grond en compleet inventarispakket.

Duurzaam ondernemen en architectuur
Met de bouw van de 65 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de missie van Landal GreenParks op het gebied van duurzaam ondernemen. In de nieuwe recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin men het landschappelijke karakter terugziet. De vormgeving van de recreatiewoningen is geïnspireerd op de authentieke Texelse boerderijen en schapenboten.

Geïnteresseerd?
Wees er snel bij en neem contact met een van onze makelaars op: tel. 0548 538 750 of vul hier het contactformulier in. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, te weten maandag t/m vrijdag van 9.00 tot - 17.00 uur en in het weekend van 11.00 - 16.00 uur.


Parkadres:
Landal Sluftervallei
Krimweg 102
1795 LS De Cocksdorp, Texel

 
 
     
Home | Vakantiehuis kopen | Over Residentia | Open dagen - Open huis | Dienstverlening | Particuliere belegger | FAQ tweede huis kopen | Links vakantiewoning kopen | Contact en route
Deze website is met zorg samengesteld. Echter, er kunnen aan hetgeen hierop is vermeld en gepresenteerd geen rechten worden ontleend.
© Residentia 2014 - Alle rechten voorbehouden

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.
Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content