Over Residentia

Residentia projectmakelaars is landelijk werkzaam en sinds 1991 gespecialiseerd in de verkoop van projecten. Dit betreft zowel de verkoop van recreatiewoningen als van woonhuizen. (Tevens bemiddelen wij bij de verkoop van recreatiewoningen van particuliere eigenaren.)

Ons kantoor is gevestigd te Rijssen (Ov.); daarnaast hebben wij op diverse projecten elders in het land een verkoopkantoor ingericht.

Wij menen dat onze organisatie omschreven kan worden als: verkoopgericht, enthousiast, serviceverlenend en accuraat. Deze begrippen gecombineerd met kennis en ervaring vormen de toegevoegde waarde van Residentia projectmakelaars!

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 2.500 recreatiewoningen verkocht op ondermeer de volgende parken:
Landgoed De Elsgraven te Enter; Land van Bartje te Ees; Bungalowpark De Vers te Overloon; Resort Haamstede te Burgh-Haamstede; Het Vennenbos te Hapert; Vakantiepark De Berkenhorst te Kootwijk; De Lommerbergen te Reuver; Bungalowpark Schin op Geul te Schin op Geul; RecreatieParc Sandur te Emmen; Landgoed Aerwinkel te Posterholt; Landgoed De Hellendoornse Berg te Hellendoorn; Waterparc Veluwemeer en Zuiderzee op Zuid te Harderwijk/Biddinghuizen; Vakantiepark Winterberg te Winterberg (D.); Landal West-Terschelling op Terschelling; Landal Vlieduijn op Vlieland; Landal Sluftervallei op Texel; Recreatiepark De Amerongse Berg te Overberg en Koningskaars op Schiermonnikoog.

Bekijk hier onze actuele projecten.

Eveneens werden door ons meer dan 1.200 woonhuizen verkocht in o.a. de volgende plannen: WoonParc Sandur te Emmen; Project Jagersweg te Klazienaveen; Plan Alteveer te Ommen; Plan Noorderwerf te Nieuw Amsterdam; Plan Stroomdal te Schoonebeek; Plan Erflanden te Hoogeveen; Plan Nagtegael te Beilen en Delftlanden te Emmen.