Landal Bad Boltenhagen - Oostzeekust (DLD)

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

In het plaatsje Klütz, op slechts 3 kilometer afstand van één van de mooiste stranden aan de Oostzee in Duitsland ontwikkelt Van Wijnen Recreatiebouw BV een geheel nieuw Vakantiepark. Het Oostzeegebied wint jaarlijks aan populariteit en dan met name de omgeving rondom de historische badplaats Boltenhagen. Er is dan ook een groeiende behoefte aan hoogwaardige recreatiewoningen voor de verhuur dan wel voor deels eigen gebruik.

Het project zal bestaan uit 113 nieuw te bouwen duurzame recreatiewoningen op een nieuw te ontwikkelen vakantiepark, gelegen nabij de plaats Klütz en vlakbij de mooiste zandstranden aan de Oostzee in Landkreis Mecklenburg-Vorpommern. Het unieke park met vrijstaande recreatiewoningen en luxe appartementen zal haar centrale voorzieningen als receptie, restaurant en speelhal onderbrengen in een historisch gebouw. Het park wordt in verschillende deelgebieden gerealiseerd, waarbij het eerste deelgebied bestaat uit 54 recreatiewoningen in een groen landelijk gebied. Adres van de projectlocatie: Dorfstraße 27, Christinenfeld / Klütz (Dld).

 

Landal GreenParks zal zorgdragen voor de verhuur en het beheer op het park. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle recreatieprojecten. 

 

Neem zelf een kijkje op het park middels de virtual-realitybeelden. (klik op de foto’s om te starten).


 

Parkadres Landal Bad Boltenhagen
Dorfstraße 27
Christinenfeld (Klütz)
Verhuur via
 • 4-PERSOONS COMFORT

  Fraai wit stucwerk is kenmerkend voor het merendeel van de woningen op het park. Bij de 4-persoons Comfort woning komt dit nog eens extra tot zijn recht door de toepassing van de rood-oranje keramische dakpannen, waardoor deze woning een vriendelijke en frisse uitstraling krijgt. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en grenst direct aan de ruime eethoek, van waaruit het terras via twee openslaande deuren toegankelijk is. De open keuken biedt tevens direct toegang tot de inpandige berging. De zitkamer biedt voldoende plaats om heerlijk na te genieten van een actieve vakantiedag of onder het genot van een heerlijk glas wijn en het knapperende haardvuur de dagelijkse sleur te vergeten. De verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers, ingericht met heerlijke bedden en voldoende kastruimte. De badkamer is voorzien van luxe sanitair, fraai tegelwerk, en een tweede toilet.

  download de plattegrond »
 • 4-PERSOONS LUXE

  Typerend voor de stijlvolle architectuur in de omgeving zijn de rieten daken, deze geven de 4-persoons Luxe woningen een authentieke charme. De plattegronden en inrichting van deze woning hebben grote gelijkenis met de 4-persoons Comfort woning, met dit verschil dat de begane grond ingericht is met een slaapkamer voorzien van een eigen badkamer en-suite. Op de verdieping bevindt zicht een tweede slaapkamer waar tevens een ruime, tweede badkamer als “Home Spa” met whirlpool, sauna en separaat toilet ingericht is.

  download de plattegrond »
 • 6-PERSOONS COMFORT

  De blauwe houten gevelafwerking met subtiele “natuursteen-look” gevelplint refereert aan de Scandinavische invloeden langs de Oostzeekust. De 6-persoons Comfort woning onderscheidt zich daarmee van de overige woningen op het park. Door toepassing van de zwartgrijze keramische dakpannen naast de rieten daken en rood-oranje dakpannen, ontstaat er een aantrekkelijke diversiteit in verschijningsvormen van woningen op het park. De indeling van de woning is gebaseerd op de 4-persoons Comfort woning. De aaneengesloten ruime open keuken, woonkamer en eethoek, op de begane grond, bieden meer dan voldoende plaats aan 6 volwassenen. Op de begane grond vindt de gast tevens een ouderslaapkamer met een badkamer en-suite. De verdieping is ingericht met twee ruime slaapkamers en badkamer met toilet. Vanzelfsprekend voorzien van luxe sanitair en fraai tegelwerk. Vanaf de overloop heeft de gast, via de vide, direct zicht op de riante entree.

  download de plattegrond »
 • 6-PERSOONS LUXE

  De dwarskap, waaronder de ruime badkamer gerealiseerd wordt, in combinatie met de rieten dakbedekking, de houtopslag en de klassieke details van het gootoverstek, maken dat deze 6-persoons woning terecht het predicaat Luxe verdient. Maar niet alleen de uiterlijke verschijningsvorm is bepalend. De ruime indeling van de begane grond met ruime open keuken, de ouderslaapkamer met badkamer en-suite, de riante entree met toegang tot de inpandige berging. Maar ook de twee grote slaapkamers op de verdieping, met de “Home Spa”, de badkamer met whirlpool, sauna, extra brede wastafel, inloopdouche en toilet, bevestigen dit predicaat.

  download de plattegrond »
 • 6-PERSOONS WELLNESS

  De ultieme “private wellness” beleving is gevonden in de 6-persoons Wellness woning, het predicaat luxe in de overtreffende trap, welke slechts in een beperkt aantal wordt gerealiseerd. De architectuur, materialisering en indeling van deze woning is gelijk aan de 6-persoons Luxe woning echter met twee grote verschillen. Zo heeft iedere slaapkamer een volledig uitgeruste eigen badkamer al of niet met douche of ligbad en toilet. Maar het grootste en ultieme verschil wordt gemaakt door de in de tuin te realiseren “Home Spa & Wellness lodge” voorzien van een buitensauna, koud water douche, hottub en lounge set. De “Home Spa & Wellness-lodge” wordt direct achter de woning gerealiseerd, grenzend aan het terras. De “private wellness” zorgt in elk jaargetijde voor een unieke gastbeleving.

  download de plattegrond »
 • 8-PERSOONS COMFORT

  Ook in de verschijningsvorm van de 8-persoons woningen wordt gerefereerd aan de typische Scandinavische architectuur. Met de rode houten gevels, de subtiele “natuursteen look” van de gevelplint doorgetrokken in de bijna vrijstaand ogende schoorsteen en de zwartgrijze dakpannen onderscheidt deze woning zich van de andere woningen. De indeling van de begane grond en verdieping kent grote gelijkenissen met de kleinere woningen. In tegenstelling tot deze is de verdieping ingericht met drie grote slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet, beide zijn voorzien van luxe sanitair en fraai tegelwerk.

  download de plattegrond »
 • 8-PERSOONS LUXE

  Eén extra slaapkamer en een grotere “Home Spa”, de badkamer met sauna en whirlpool op de verdieping, maken het ruimtelijke verschil met de 6-persoons Luxe woning. Deze woning biedt ruimte aan 8 gasten, ideaal om met meerdere generaties ongestoord, een langere periode te verblijven. Vanzelfsprekend is deze woning uitgerust met een ruime open keuken, een van uit de entree toegankelijke berging en versterkt ook in deze woning de vide de ruimtelijke beleving van de riante entree.

  download de plattegrond »
 • 8-PERSOONS EXTRA LUXE

  De grote broer van de 6-persoons en 8-persoons Luxe woning. Vrijwel identiek in verschijningsvorm, verdient ook deze woning het predicaat Luxe. De indeling, de inrichting en het uitrustingsniveau biedt aan vrijwel elke gast maximaal vakantiegenot. De woning heeft ten opzichte van de 8-persoons Luxe woning, als extra, een derde badkamer en er is standaard in de berging een wasmachine en droger opgesteld. Aan de voorgevel wordt de buitenbeleving extra vergroot door twee dubbele terrasdeuren en de geplaatste veranda, waar ook op minder mooie dagen heerlijk genoten kan worden van de heilzame Oostzee lucht.

  download de plattegrond »
Terug naar overzicht »

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

Brochure aanvragen» Brochure downloaden»
Heeft u een vraag?

Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl

Deel dit »