Landal Volendam - Volendam (NH)

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend. De traditionele klederdracht, “De Dijk”, de karakteristieke oud-Hollandsche huizen en de bekende palingsound hebben Volendam groot gemaakt. Maar Volendam biedt veel meer. Wie naar Volendam rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten, over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Zuiderwoude, Broek in Waterland en Durgerdam.

Maar ook de contouren van de grotere, in de nabijheid gelegen, steden als Purmerend, Monnickendam en Edam zijn aan de horizon direct al herkenbaar. Waterland, een prachtig natuurgebied om heerlijk te wandelen, te fietsen of met een klein bootje de eindeloze sloten en waterplassen te bevaren, ademt rust. De karakteristieke Waterlandse zeedijk vormt de overgang tussen het vaste land en het Markermeer waarop vele vormen van waterport mogelijk zijn. En wie toch achterom durft te kijken, komt tot de conclusie dat Amsterdam verrassend dichtbij ligt. Kortom: natuur, cultuur en vermaak binnen handbereik!

Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, wordt door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark gerealiseerd onder de naam “Landal Volendam”. Het aan het Markermeer gelegen park – circa 1 hectare groot met 42 recreatiewoningen – is gezellig en kleinschalig. Het beschikt over een eigen receptie en heeft speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca, wellness, strand, zwembad, havens en andere faciliteiten.

Het zal u niet verbazen dat Volendam het hele jaar door veel bezoekers trekt; een aspect waarvan u als eigenaar van een recreatiewoning, optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park beheert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.


Duurzame investering

De recreatiewoningen op Landal Volendam worden uitgevoerd in de kwaliteitslabels Comfort en Luxe van Landal GreenParks. Met de bouw van de 42 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar ruimere recreatiewoningen met veel luxe. In de nieuwe recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten, als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik, verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het Volendamse karakter terugkomt.

Neem zelf een kijkje op het park middels de virtual-realitybeelden. (klik op onderstaande foto om te starten).

Verhuurgereed

De recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle recreatiewoningen worden voorzien van luxe inventaris en sanitair, een moderne keuken en een houtgestookte kachel. De Luxe recreatiewoningen krijgen daarnaast ook een sauna, een sunshower, een wasmachine en een wasdroger. De recreatiewoningien variëren in grootte tussen de ca. 300 en 400 m3 inhoud.

Afspraak maken

Op afspraak van harte welkom op de projectlocatie of op ons kantoor te Rijssen (Rozengaarde 69, 7461 DA  Rijssen). U kunt hier uitgebreid worden geïnformeerd over het fraaie nieuw te realiseren recreatieproject Landal Volendam. 

Parkadres Landal Volendam
Slobbeland 5
1131 AA Volendam
Verhuur via
Terug naar overzicht »

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

Brochure aanvragen» Brochure downloaden»
Heeft u een vraag?

Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl

Deel dit »