Landal Mont Royal (DLD)

Landal Mont Royal | Geheel verkocht!

Heeft u interesse in het project Landal Mont Royal? Momenteel hebben wij geen woningen te koop op dit park, maak uw interesse kenbaar en wij informeren u zodra wij nieuw aanbod hebben.

Hooggelegen tussen de wijngaarden en nabij de Moezel, ligt de locatie van dit project in het hart van de Eifel. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf Mont Royal. Vanaf het bungalowpark loopt u zo naar de naastgelegen vestingruïne of de talloze wijndorpjes. Van het vroege voorjaar tot het late najaar genieten de gasten in deze streek van wijnfeesten. De wijnboeren geven de gast graag een kijkje in hun wijnbedrijf.


INVESTERINGSKENMERKEN LANDAL MONT ROYAL

 • Van Wijnen Recreatiebouw realiseert 74 nieuw te bouwen duurzame recreatiewoningen op het bestaande vakantiepark.

 • Het park is gelegen in Kröv; deze plaats maakt deel uit van Landkreis Bernkastel-Wittlich.

 • De nieuwe recreatiewoningen komen in de plaats van 76 bestaande vakantiehuizen. 

 • De nieuwe recreatiewoningen worden duurzaam uitgevoerd en hebben geen gasaansluiting en het nieuwbouwrecreatieproject voldoet volledig aan de energie ambitie ’0 op de meter’.

 • De nieuwbouw bestaat uit verschillende typen recreatiewoningen variërend van 4-persoons tot 12-persoons in een comfort of luxe uitvoering.

 • De vakantiehuizen worden turn-key opgeleverd, dus volledig ingericht en verhuurgereed bij oplevering.


LANDAL GREENPARKS

De Moezelstreek trekt het hele jaar veel bezoekers, waar u, als eigenaar van een recreatiewoning, optimaal van profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park exploiteert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal GreenParks is een succesvolle, professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in de exploitatie van recreatieparken.


BELEGGERSPERSPECTIEF

 • U geniet direct nadat de vakantiewoning in de verhuur is genomen van een vast netto rendement. Landal GreenParks garandeert een huurbedrag; dit betreft een vast percentage van de koopsom vrij op naam excl. Umsatz Steuer (btw).

 • Koopsommen vanaf € 227.000,- v.o.n. inclusief inventaris exclusief Umsatz Steur (btw).

 • Gegarandeerd 25 jaar lang netto rendement van 5,5% excl. Umsatz Steuer (btw) *

 • Tijdens de bouw ontvangt u van Van Wijnen Reacreatiebouw een rentevergoeding van 4% op jaarbasis. Dit is aanzienlijk hoger dan de spaarrente op dit moment.
   

Parkadres Landal Mont Royal
K 64
54536 Kröv (Duitsland)
Verhuur via
 • 4-PERSOONS LUXE

  De 4-persoons woningen bestaan uit 1 woonlaag en zijn per twee woningen geschakeld. De woning bestaat uit een 1 laags hoofdvolume in stucwerk. De lampion, uitgevoerd in vakwerk, vormt het accent van de woning. In dit accent is de woonkamer gesitueerd die daarmee plaatselijk ook een hoger plafond heeft. Het vakwerk loopt als een open structuur (pergola) door over het terras. Hiermee wordt de buitenruimte in de architectuur van de woning betrokken en vormt daarmee één geheel. Door het verspringen van de woningen ten opzichte van elkaar, zowel horizontaal als verticaal, en de variatie in kaprichting ontstaat diversiteit in het totaalbeeld.

  download de plattegrond »
 • 6-PERSOONS COMFORT

  De 6-persoons comfort woning heeft qua verschijningsvorm grote verwantschap met de 4-persoons woning. De woning bestaat uit een 1 laags hoofdvolume in stucwerk. De lampion, uitgevoerd in vakwerk, vormt het accent van de woning. In dit accent is de woonkamer gesitueerd die daarmee plaatselijk ook een hoger plafond heeft. Het vakwerk loopt als een open structuur (pergola) door over het terras. Hiermee wordt de buitenruimte in de architectuur van de woning betrokken en vormt daarmee één geheel. Aangezien deze woning vaker voorkomt in het recreatieproject wordt er gevariëerd met de kaprichting om zodoende meer diversiteit te creëren.

  download de plattegrond »
Terug naar overzicht »

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

Brochure aanvragen» Brochure downloaden»
Heeft u een vraag?

Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl

Deel dit »