Gooilanden - Loosdrecht (NH)

Gooilanden: luxueuze wellness buitenverblijven met 10 jaar lang vast rendement!*

Nu te koop! 4-pers. Wellness buitenhuizen. Voor de snelle beslissers, 12 unieke koopkansen met vast rendement in fase 3, tevens laatste fase. De recreatiewoningen in fase 1 en 2 zijn uitverkocht.

Een buitenverblijf op eigen grond in het Gooi? En nog betaalbaar ook? Deze prachtige kans wordt u nu geboden op Gooilanden. Dit fraaie park, met oude bomen, weelderige tuinen en waterpartijen, is gelegen op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Een super locatie: binnen een half uurtje staat u in het centrum van Utrecht of Amsterdam!

Kenmerken in het kort:

 • Park met 52 nieuwe, luxueuze buitenverblijven op eigen grond
 • Moderne en verrassende architectuur; keuze uit 2 verschillende gevelafwerkingen in fase 3
 • De buitenverblijven zijn geschikt voor 4 personen, luxe of wellness
 • Koopsommen zijn incl. eigen grond, turn-key oplevering
 • De verhuur wordt op professionele wijze verzorgd door Dutchen BV
 • 10 jaar lang vast rendement van € 12.300,- excl. BTW per jaar

De buitenverblijven, met een hoge isolatiewaarde hebben een betonnen fundering, vloerverwarming en gevels en daken van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. De fraaie lichtinval en niet te vergeten de prachtige inrichting maken het geheel tot een sfeervol buitenverblijf. De Wellness woningen zijn extra uitgerust met een sauna, buitendouche en jacuzzi! Op het park staan enkele woningen die gebouwd zijn rond 2010. De architectuur van de nieuwe buitenverblijven sluit daar uitstekend bij aan. 

Uniek kavel aanbod op Gooilanden

Recreëer nu op een royale kavel van 1268m2 op Gooilanden. De kavel is gelegen aan de voorzijde van het park en heeft, naast een eigen inrit vanaf de Raaweg, veel privacy en de mogelijkheid om een zwembad te realiseren. Op de kavel kan een recreatiewoning worden gerealiseerd van 140m2 (incl. souterrain). Uitermate geschikt voor recreatief eigen gebruik.

 • Kavelprijs € 350.000,- excl. BTW v.o.n.
 • Ruime kavel van 1268 m2 eigen grond
 • Bouw uw eigen woning met souterrain tot 140 m2
 • Eigen inrit vanaf de Raaweg
 • Mogelijkheid tot realiseren van een zwembad
 • Uitermate geschikt voor recreatief eigen gebruik


Verhuur via Dutchen

Al vijf jaar biedt Dutchen hoogwaardige vakantievilla’s op kleinschalige parken voor verhuur aan. De woningen zijn ingericht door gerenommeerde interieurdesigners en van alle moderne gemakken voorzien. Dutchen blijft vernieuwen op het gebied van beheer en verhuur en richt zich op kwaliteit voor eigenaren en gasten om de beste service te kunnen bieden die een huurder zich kan wensen. Dutchen is zeer enthousiast over de locatie van Gooilanden en heeft hoge verwachtingen van de te behalen verhuurresultaten. Het vaste rendement voor maar liefst 10 jaar, wordt door Dutchen aangeboden.


Afspraak maken

Indien u de locatie wilt bezoeken, dan verzoeken wij u vooraf een afspraak met ons te maken. Adres: Rading 2a, 1231 KA Loosdrecht. (Advies: in navigatiesysteem ingeven Raaweg (zonder nummer) te Loosdrecht of Hilversum.)

Parkadres Gooilanden
Rading 2a
1231 KA Loosdrecht
Verhuur via
Terug naar overzicht »

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

Brochure aanvragen» Brochure downloaden»
Heeft u een vraag?

Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl

Deel dit »