Landal Domein De Waufsberg (Li.)

Domein De Waufsberg | Laatste opleveringen op korte termijn; nog 2 fraaie koopkansen!

Volg hier de bouw!

Het Limburgse Heuvelland is in Nederland een uniek fenomeen. Nergens anders in Nederland is er zo veel variatie in het landschap als hier: glooiende groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes met pittoreske dorpjes, kabbelende beekjes waarin forellen zwemmen en schitterende vergezichten. U waant zich in het buitenland. Bovendien heeft elke regio karakteristieke, specifieke eigenschappen, waardoor de bezoeker voortdurend aangenaam verrast wordt.

In het hart van het Limburgse Heuvelland – vlakbij de Belgische Voerstreek en de mooie historische steden Maastricht, Aken en Luik - ligt Noorbeek. Hier is door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw recreatiepark gerealiseerd onder de naam ’Domein De Waufsberg’. De naam van het park is ontleend aan De Waufsberg die Noorbeek met het buurtschap Hoog Cruts in de gemeente Eijsden-Margraten verbindt. Het park - circa 4,4 ha. groot met 62 vrijstaande recreatiewoningen - is ruim opgezet en heeft een gezellig ’dorpsplein’ met o.a. een brasserie met overdekt terras, een fietsverhuurservice en een parkshop. De 35 recreatiewoningen in fase 1 worden sinds september 2016 succesvol verhuurd. Het verkoopaanbod van de woningen in de 2e en tevens laatste fase vindt u op de prijslijst. Betreffende recreatiewoningen worden omstreeks augustus 2017 opgeleverd.


Verhuur via Landal GreenParks

Het zal u niet verbazen dat de Zuid-Limburgse heuvels het hele jaar veel bezoekers trekken. Waarvan u als eigenaar van een recreatiewoning optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park exploiteert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Afspraak maken

Indien u verdere interesse heeft en eventueel de projectlocatie (Hoogcruts 14a, 6255 NS te Noorbeek) wilt bekijken, dan adviseren wij u een afspraak met ons te maken via info@residentia.nl of tel. (0548) 53 87 50. U kunt ons telefonisch 7 dagen per week bereiken, t.w. ma. t/m vr. van 9.00 - 17.00 uur en in het weekend van 11.00 - 16.00 uur.

Bekijk hier de projectwebsite: www.domeindewaufsberg.nl

Parkadres Domein De Waufsberg
Hoogcruts 14A
6255 NS Noorbeek
Verhuur via
Terug naar overzicht »

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

Brochure aanvragen» Brochure downloaden»
Heeft u een vraag?

Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl

Deel dit »