Landal Domein De Waufsberg - Noorbeek (LB)

Domein De Waufsberg | Vakantiehuis kopen in Zuid-Limburg

Het Limburgse Heuvelland is in Nederland een uniek fenomeen. Nergens anders in Nederland is er zo veel variatie in het landschap als hier: glooiende groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes met pittoreske dorpjes, kabbelende beekjes waarin forellen zwemmen en schitterende vergezichten. U waant zich in het buitenland. Bovendien heeft elke regio karakteristieke, specifieke eigenschappen, waardoor de bezoeker voortdurend aangenaam verrast wordt.

In het hart van het Limburgse Heuvelland – vlakbij de Belgische Voerstreek en de mooie historische steden Maastricht, Aken en Luik - ligt Noorbeek. Hier is door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw recreatiepark gerealiseerd onder de naam ’Landal Domein De Waufsberg’. De naam van het park is ontleend aan De Waufsberg die Noorbeek met het buurtschap Hoog Cruts in de gemeente Eijsden-Margraten verbindt. Het park - circa 4,4 ha. groot met 62 vrijstaande recreatiewoningen - is ruim opgezet en heeft een gezellig ’dorpsplein’ met o.a. een brasserie met overdekt terras, een fietsverhuurservice en een parkshop. 


Verhuur via Landal GreenParks

Het zal u niet verbazen dat de Zuid-Limburgse heuvels het hele jaar veel bezoekers trekken. Waarvan u als eigenaar van een recreatiewoning optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park exploiteert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Parkadres Domein De Waufsberg
Hoogcruts 14A
6255 NS Noorbeek
Verhuur via
 • 12-persoons luxe groepsaccommodatie nr. 62

  Beg. grond: ruime entree, toilet, 2 x 2-pers. slaapkamer, badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche, woonkamer met openslaande tuindeuren, U-vormige open woonkeuken. Ruime berging incl. meterkast. Verdieping: overloop, 4 x 2-pers. slaapkamer waarvan 1 voorzien van zonnebank, separaat toilet, badkamer met dubbele wastafel en ligbad, badkamer met douche, toilet, wastafel en sauna.

  Aantal personen: 12-persoons luxe
  Bouwjaar: ca. 2016
  Kavelgrootte: ca. 822 m²
  Koopsom: incl. complete inventaris € 431.250,- k.k., excl. BTW
  Reageer op dit object»
Vermelde koopsom is exclusief 21% BTW en is gebaseerd op volledige verhuur waarbij de BTW verschuldigd is bij het notarieel transport. De BTW is in principe terugvorderbaar.

De buitenhuizen worden verhuurd door Landal GreenParks.

Afwijkingen bij de indeling, beschrijving, afbeeldingen en plattegronden zijn mogelijk.


Het bovenstaande is geheel vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor verkoop en inlichtingen:
Residentia projectmakelaars
Rozengaarde 69
7461 DA Rijssen
Tel. 0548 - 538 750
www.residentia.nl
info@residentia.nl

Parkadres
Domein De Waufsberg
Hoogcruts 14A
6255 NS Noorbeek
Terug naar overzicht »

Informatie aanvragen

Wenst u volledige verkoopdocumentatie per post te ontvangen? Dit kan middels de knop: Brochure aanvragen.

Brochure aanvragen» Brochure downloaden»
Heeft u een vraag?

Bel ons: 0548 - 538 750
of mail naar: info@residentia.nl

Deel dit »